В Австралії посилили карантин

Читать на русском
Австралійське місто Сідней став ще більш ізольованим від решти частини країни після того, як Штати закрили кордони та впровадили обмежувальні заходи для його жителів.

Австралійське місто Сідней став ще більш ізольованим від решти частини країни після того, як Штати закрили кордони та впровадили обмежувальні заходи для його жителів.

Про це пише в неділю, 20 грудня, Reuters.

Таке рішення було ухвалене через те, що в Сіднеї зростає кількість хворих на коронавірус.

Сусідні штати Вікторія та Квінсленд заборонили людям прибувати з Сіднея з понеділка, 21 грудня.

«Якщо ви з великого Сіднея, то зараз не час їхати до Квінсленду», - заявила прем'єр-міністр штату Квінсленд Анастасія Палащук.

Штат Південна Австралія впровадив 14-денний карантин для прибулих до Сіднею і заборонив мандрівникам залишати постраждалі передмістя.

Своєю чергою штат Західна Австралія впровадив жорстке закриття кордонів. Близько чверті мільйона осіб у передмісті Сіднея на північному узбережжі, де стався спалах, були поміщені на сувору ізоляцію до Різдва.

Прем'єр-міністр Нового Південного Уельсу Гледіс Бережіклян заявила, що громадські збори у всьому Сіднеї будуть обмежені, а домашні зборів громадянам слід обмежити до десяти осіб.

Раніше повідомлялося, що 8 грудня влада Австралії через пандемію коронавірусу продовжила заборону на подорожі за кордон і круїзи ще на три місяці - до березня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: