На Донбасі відкриваються усі сім КПВВ

З вівторка, 10 листопада, поновлюється пропуск громадян через всі сім контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду в Донецькій і Луганській областях.

Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил у понеділок, 9 листопада.

Так, з 10 листопада працюватимуть КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке», «Мар'їнка» і «Майорське» в Донецькій області, а також пункти «Станиця Луганська», «Щастя» і «Золоте» в Луганській області.

«Починаючи з 8:00 10 листопада, відповідно до рішення командувача об'єднаних сил, у всіх КПВВ в районі проведення операції Об'єднаних сил, відновлюється пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування», — йдеться в повідомленні.

Пропуск проводитиметься щодня з 8:00 до 18:00. При цьому громадяни повинні будуть пройти температурний скринінг, а також перебувати в захисній масці і дотримуватися дистанції, уточнили в штабі.

Також під час в'їзду на підконтрольну територію громадяни повинні дати згоду на проходження самоізоляції через додаток «Дій вдома» або обсервації.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський підтвердив, що 10 листопада на Донбасі відкриють два нових КПВВ - «Щастя» і «Золоте».

Також повідомлялося, що пункт «Станиця Луганська» повторно закривали на карантин.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО