Зведення ООС: вранці бойовики 5 разів порушили режим тиші

Упродовж минулої доби, 14 жовтня, збройні формування Російської Федерації три рази порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Як інформує штаб ООС, на ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Новомихайлівка противник вів вогонь із стрілецької зброї. А поблизу Авдіївки зафіксовані поодинокі постріли з ручного протитанкового гранатомета і автоматичного станкового гранатомета.

Від початку поточної доби, 15 жовтня, російсько-окупаційні війська 5 разів порушували режим тиші. Ворог провокував українських захисників, використовуючи автоматичні станкові гранатомети, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю в районі Авдіївки, а поблизу Причепилівки та Новотошківського - з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Українські захисники зброю у відповідь не застосовували.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, перебуваючи у готовності адекватно реагувати на будь-які провокації противника, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню.

Вчора глава держави Володимир Зеленський приїхав на Донбас. Він відвідав Центр морських операцій в зоні ООС та вручив державні нагороди військовим.

Нагадаємо, 22 липня Тристороння контактна група домовилася про перемир’я по всій лінії зіткнення. Режим тиші почав діяти 27 липня.

«Слово і діло» відстежило динаміку обстрілів в зоні проведення ООС з 31 серпня по 5 жовтня.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО