Побитий нардеп Поляков розповів подробиці про напад

Депутат Ради від групи За майбутнє Антон Поляков підтвердив, що сьогодні вранці на нього було скоєно напад. Однак депутат не знає, які мотиви могли бути у зловмисника.

Про це Поляков заявив в коментарі представникам ЗМІ після засідання комітету парламенту, передає Укрінформ в середу, 2 вересня.

«Дійсно, сьогодні близько п’ятої ранку було скоєно напад: людина намагалася двічі задушити і пару разів отримав я у грудну клітину пару ударів. Потім вони (нападники – ред.) поїхали: були спочатку на одній машині, а поїхали на іншій. Я викликав поліцію, склали протокол, потім я поїхав до лікарні, там зафіксували легкі тілесні ушкодження. Лікар подивився, що я тверезий, адекватний, тобто, усі ці речі. І, власне кажучи, приїхав на роботу, в парламенті відпрацював, зараз у комітеті засідання, а потім поїду до районного відділку поліції для того, щоб процедурні моменти пройти зі слідчим. Мотивів не знаю: можливо, людина була просто не адекватна. Можливо, мене просто з кимось переплутали, бо мене по імені ніхто не називав, а були тільки погрози. Можливо, й можуть бути й інші версії... Наскільки я знаю, патрульні вже цю машину (нападників – ред.), її номери повідомили, десь її перехопили , але не знають, та людина була за кермом чи ні», - сказав Поляков.

На питання, чим саме депутат займався о п'ятій ранку на місці нападу, Поляков відповів, що чекав таксі.

При цьому на пряму Поляков не пов'язує напад зі своєю політичною діяльністю.

«Виходячи з того, що взагалі відбувається в країні, все можна пов'язувати з політичною діяльністю. Бачите, комусь машину спалили, кого побили, когось наздогнали, когось - ні. Я сподіваюся, що це просто збіг і людина була не адекватною, і не більше того», - додав нардеп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві побили депутата ВР. У поліції відкрили кримінальне провадження.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО