У Тернополі пасажири поїзду влаштували бунт

У Тернополі відбувся конфлікт пасажирів з начальником поїзду, який за правилами карантину не повинен був зупинятися в місті через внесення його до «червоної» зони.

Про це повідомляє місцеве видання «Погляд».

Зокрема, мер Тернополя Сергій Надал сьогодні під час сесії міськради розповів, що поїзд їхав з Херсону і, відповідно до заборони «Укрзалізниці», не повинен був робити зупинку в Тернополі.

При цьому в поїзді їхали 85 тернополян, які влаштували бунт.

«Їхали батьки з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли городяни підняли бунт, керівник потягу таки погодився зупинитися і висадити людей в Тернополі», - розповів Надал.

Він також зазначив, що в мерію надходить багато повідомлень від громадян, які незадоволені новими обмеженнями через віднесення Тернополя до «червоної» зони. Зокрема, Надал зачитав повідомлення від 15 тернопллян, які стали «заручниками» поїзду «Київ-Трускавець».

«Саме зараз знаходимося в поїзді №49, на який «Укрзалізниця» нам продала квитки вчора вже після внесення Тернополя до червоної зони. Про те, що поїзд не буде зупинятися в Тернополі, дізналися від провідниці. Начальник поїзду вибачився і запропонував виходити о першій годині ночі в Хмельницькому або в 4 ранку у Львові», - зачитав мер Тернополя.

Нагадаємо, в Україні з 1 серпня змінилися правила карантину. Згідно з ними, регіони поділили на чотири зони. Тернопіль опинився в «червоній».

Однак сьогодні влада Тернополя заявила, що не виконуватиме вимоги «червоної» зони карантину, а згодна тільки на «помаранчеву».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО