Автофіксація порушень ПДР: камери зареєстрували новий антирекорд

Нова система відеофіксації порушень ПДР зареєструвала черговий антирекорд порушення швидкісного режиму.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що порушником виявився водій Porsche Cayenne, який розігнався до 210 км/год на трасі Київ–Харків, де максимально допустима швидкість – 110 км/год.

«Заслужений штраф у розмірі 510 гривень буде направлено власнику цього авто за місцем реєстрації до міста Полтава. А, можливо, і не один», – написав Геращенко.

Водночас у пресслужбі МВС повідомили, що запустили мобільний застосунок, який дозволить перевіряти наявність штрафу за порушення ПДР.

«У МВС запустили мобільний застосунок, що дозволяє перевірити наявність штрафів за порушення ПДР», – зазначено в повідомленні.

За допомогою програми «Штрафи ПДР» можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Крім того, постанову можна буде відразу ж оплатити онлайн.

У МВС також нагадали, що якщо оплата здійснена протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови, то надається знижка 50% при сплаті штрафу.

Нагадаємо, у перший день запуску системи автофіксації поліція Києва та області зареєструвала майже 60 тисяч випадків перевищення швидкості.

Як відомо, у Києві та області встановлено близько 50 камер фіксації порушень ПДР.

«Слово і діло» повідомляло їх адреси.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО