У Броварах сталася масштабна стрілянина: з'ясувалися причини – фото

У Броварах під Києвом вранці в п'ятницю, 29 травня, відбулися сутички та стрілянина, поліція провела масові затримання.

Про це повідомив директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко в Twitter.

«Масові затримання поліцією Київської області зловмисників і вилучення зброї в Броварах після ранкових сутичок і стрілянини», – повідомив Шевченко, оприлюднивши фотографії з місця події.

Очевидці оприлюднили відео стрілянини. На кадрах зняті кілька десятків молодих людей, деякі з яких озброєні та стріляють у невідомому напрямку.

Пізніше в Нацполіції відзначили, що ранкова перестрілка в Броварах, за попередніми даними, була викликана конфліктом між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.

«Повідомлення про стрілянину на одній з вулиць міста Бровари по спецлінії 102 надійшло сьогодні, 29 травня, о 7.15 ранку. Працівники місцевої поліції оперативно відреагували і вже через одну хвилину прибули на місце події, де затримали 10 осіб зі зброєю. Їх доставили до Броварського відділку поліції», - йдеться в повідомленні пресслужби.

Відзначається, що затриманими виявилися особи, які прибули з інших регіонів України.

«Проводиться огляд місця події, встановлюються інші учасники, обставини та причини інциденту. На місці інциденту правоохоронці вилучили зброю, зараз встановлюють її приналежність», – повідомили в поліції.

Інформація про постраждалих наразі з'ясовується. Також правоохоронці відзначили, що за даним фактом відкрили кримінальне провадження, проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення інших учасників. Деталі в поліції обіцяли повідомити пізніше.

Раніше в Києві на Печерську сталася стрілянина, є поранений.

Також нагадаємо, в центрі Миколаєва сталася стрілянина, був поранений бізнесмен.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО