У Житомирській області чоловік розстріляв із мисливської рушниці семеро осіб

У Житомирській області чоловік розстріляв із мисливської рушниці 7 осіб. Його затримали.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

На березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району відпочивала компанія киян, які збиралися вже не раз половити там риби. Всього за даними слідства їх було 9 осіб, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р.н.

«Близько 1 години ночі, орендар ставка, професійний мисливець З., на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів із гладкоствольної мисливської рушниці марки «ІЖ», - повідомив Геращенко.

Як говорить заступник міністра, спочатку він убив двох, які залишалися з ним поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох осіб, котрі спали. Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти до лісу, вийти в село і викликати поліцію.

Підозрюваний у вбивстві 7 людей затримано поліцейськими і знаходиться під вартою, він буде направлений на судово-психіатричну експертизу. Рушниця, з якої було здійснено масове вбивство, була вилучена.

«Думаю, що суд не матиме іншого рішення як довічне позбавлення волі для людини, котра позбавила життя сімох», - додав Геращенко.

Раніше в Києві на Подолі сталася стрілянина, є поранений.

Також нагадаємо, в центрі Миколаєва сталася стрілянина, був поранений бізнесмен.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО