Рік президента. Перевірте себе на знання неочевидних обіцянок Зеленського

Вже пройшов рік відтоді, як Володимир Зеленський став президентом України. Це той термін, коли ще зарано підбивати підсумки роботи, але деякі проміжні результати вже помітні.

Основні передвиборчі гасла про кінець епохи бідності та припинення війни ще не виконані, це очевидно. Водночас у політичній площині шостий президент має деякі досягнення. Яскравий приклад – обмеження депутатської недоторканності.

Та наскільки парламент і два нових уряди допомогли Зеленському наблизити виконання його програмних обіцянок, чи вдалося виконати бодай п’яту частину від запланованого та які обіцянки поки лишаються поза увагою? Природньо, що більшість обіцянок, особливо масштабних, поки що перебувають на стадії реалізації, але вже зараз зрозуміло, за якими напрямками щось зроблено, а які – ще зовсім не зрушили з місця.

«Слово і діло» пропонує пройти тест, за допомогою якого можна перевірити, чи знаєте ви як президент Зеленський виконував обіцянки протягом року каденції. Ми спробували підібрати для вас найменш очевидні запитання.

Також ви можете пройти наш старий тест про обіцянки Володимира Зеленського, які він встиг дати до інавгурації.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО