Червоний Хрест відправив чергову гумдопомогу на Донбас

На окуповані території Донбасу пройшли 5 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою загальною вагою 84 тонни від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

«15 травня, прикордонники Донецького загону оформили та пропустили через лінію розмежування п’ять автомобілів із гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста», - сказано у повідомленні.

Зазначається, щоб допомогти цивільним громадянам, які проживають на тимчасово окупованій території України і безпосередньо постраждали від агресії РФ, представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста направили їм гуманітарний вантаж.

«Автомобілі з продуктовими наборами та розприскувачами, загальною вагою 84 тонни, прослідували за маршрутом Київ-Донецьк через КПВВ «Новотроїцьке», - додається у повідомленні.

Раніше представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста направили 78 тонн гуманітарної допомоги жителям тимчасово окупованих територій України на Донбасі.

Нагадаємо, Червоний Хрест за два місяці передав Україні 172 тисячі засобів індивідуального захисту і медобладнання на 4,5 млн грн.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО