Призначено нового голову Держекоінспекції та Держрезерву

Кабмін сьогодні, 13 травня, призначив нового главу Державної екологічної інспекції. Також уряд змінив керівників Держрезерву і Аграрного фонду.

Відповідне рішення уряд ухвалив на сьогоднішньому засіданні.

Так, новим главою Державної екологічної інспекції став Андрій Мальований. До цього він обіймав посаду начальника управління екології та природних ресурсів КМДА.

Також уряд звільнив з посади голови Державного агентства резерву України Ярослава Погорілого. Його обов'язки тимчасово виконуватиме Микита Барабаш.

Також звільнений з посади голови правління ПАТ «Аграрний фонд» Іван Баришев. Виконуючим обов'язки призначили Богдана Банчука.

Крім того, уряд прийняв ще кілька кадрових питань. Зокрема, були призначені два заступники Державного агентства з управління зоною відчуження - Андрія Пляцка і Максима Шевчука.

Також Кабмін призначив Олександра Терещенко заступником міністра у справах ветеранів, а Євгена Олейнікова - заступником голови Державної податкової служби.

Як повідомлялося, 6 травня Кабінет міністрів також прийняв ряд кадрових рішень.

Нагадаємо, з листопада 2019 року обов'язки голови Державної екологічної інспекції України виконував колишній позафракційний нардеп Єгор Фірсов.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО