Ситуація на Донбасі 22 березня: 10 обстрілів, є поранений

Протягом минулої доби, 21 березня, сепаратисти 10 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

Відзначається, що противник обстріляв українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід було зафіксовано п'ять обстрілів, а саме: двічі в районі населеного пункту Мар'їнка - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів; поруч з Новотроїцьким - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї

П'ять обстрілів було скоєно в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме: двічі поблизу Новотошківського - з 82-мм мінометів - 8 мін; поруч з Новгородським - з мінометів калібру 120 мм -15 мін; неподалік Попасної - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів; в районі населеного пункту Новолуганське - з міномета калібру 82 мм - 3 міни, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї

«Такі злочинні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об'єднаних сил... давали адекватну відповідь », - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, КПВВ «Станиця Луганська» на Донбасі закриють на два тижні.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО