Брифінг щодо методів боротьби з коронавірусом в Україні – онлайн-трансляція

Спільний брифінг представників Мінсоцполітики, митної служби і ДПСУ щодо заходів з протидії поширення коронавірусной інфекції проходить в понеділок, 16 березня.

У сьогоднішньому брифінгу беруть участь: замголови Мінсоцполітики Віталій Музиченко, голова державної митної служби Максим Нефьодов, перший заступник голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко.

Зазначимо, на участь в брифінгу також був заявлений заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, однак він не з'явився з невідомих причин.

Нагадаємо, через коронавірус з 12 березня в Україні запроваджено тритижневий карантин. З півночі 16 березня Україна закриє кордон для іноземців, а з 17 березня буде скасовано авіасполучення і зупинені пасажирські перевезення.

На сьогоднішній день в Україні за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ отримано 5 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (4) та Житомирська (один летальний випадок) області.

З початку року Центр громадського здоров'я отримав 94 підозри на коронавірусну інфекцію. 80 підозр не підтвердилися, ще 9 досліджуються.

Також стало відомо, що Київ посилює обмежувальні заходи через загрозу коронавірусу.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО