Магазинам і ринкам Києва доручили створити запас продуктів

У Києві керівникам торговельних мереж, головам райдержадміністрацій, керівникам ринків доручили планувати та забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні.

Про це в п'ятницю, 13 березня, повідомив заступник голови КМДА Володимир Слончак у Facebook.

«Міська влада дала доручення керівникам торговельних мереж, головам районних держадміністрацій, керівникам ринків спланувати і забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні, зокрема, хліба, м'яса, цукру, солі, борошна, чаю, кави, сухого молока, олії соняшникової, масла вершкового, гречки, рису, макаронних виробів, консервів тривалого зберігання, тощо», - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, чиновник зазначив, що продуктів в магазинах досить, і закликав не поширювати паніку.

«Дорогі друзі, прошу не панікувати та бути обережними зі своїми висловлюваннями. Сьогодні особисто вранці пройшовся по магазинах в центрі, щоб переконатися, що продуктів досить. Черг немає, все спокійно. Міська влада розуміє, що забезпечення продуктами вкрай важливо для безпеки та спокою нас усіх. Тому ми з багатьох сторін підходимо до цього питання», - підкреслив Слончак.

Він зазначив, що всього вистачає і нічого не змінилося. Також він підкреслив, що життя триває, хоча і з деякими обмеженнями.

Як відомо, померла жінка була госпіталізована в Радомишлі Житомирської області. Виявлено щонайменше 22 людини, з якими вона контактувала. Вони ізольовані. У місті запровадили надзвичайний стан.

Також відзначимо, протягом 48 годин Україна закриє кордон для іноземців через коронавірусу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО