Нацполіція порушила ще одну справу про розкрадання коштів інвесторів ЖК «Шевченківський квартал»

Шевченківське РУ ГУ Нацполіції в місті Києві розслідує факт незаконних оборудок під час будівництва житлового комплексу «Шевченківський квартал». Кримінальне провадження з ознаками правопорушення за ч. 5 ст. 191 ККУ було внесене до ЄРДР під номером 12019000000000984, повідомляє «Слово і Діло».

У рамках провадження 35 інвесторів ЖК «Шевченківський квартал» визнано потерпілими. При цьому сумарно їм завдано збитків на суму 15,2 млн грн.

Як зазначається у витязі з Єдиного реєстру досудових розслідувань, з 2014 до 2019 року службові особи ТОВ «ВКФ «Фарби України», «Вендер Проджект» та «Картель Буд» заволоділи коштами інвесторів під час укладання договорів купівлі-продажу майнових прав на нерухомість у ЖК «Шевченківський квартал».

Нагадаємо, Шевченківський районний суд міста Києва розглядає кримінальне провадження за фактами створення злочинного угруповання та заволодіння коштів інвесторів ЖК «Шевченківський квартал» в особливо великих розмірах. У рамках цієї справи прокуратура оголосила підозру Олегу Репі та Світлані Пейчевій.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО