Прорив труби біля Ocean Plaza: стан постраждалих

Заступник головного лікаря Андрій Жернов розповів, що всіх постраждалих у результаті прориву труби з окропом біля ТРЦ Ocean Plaza госпіталізували до Київської міської клінічної лікарні № 2.

Про це він повідомив в інтерв'ю 112 Україна.

«Проводиться місцеве лікування ран, тобто рани лікуються під спеціальними покриттями, під покриттями, що одночасно знеболює поверхню рани і сприяє епітелізації, загоєнню цих ран. А також проводиться інфузійна терапія, антибіотикотерапія, це загальне лікування, яке отримують хворі в такому стані з такою площею ран», - зазначив Жернов.

Також в столичній прокуратурі повідомили, що головне провадження за фактом пориву труби перекваліфіковано за іншою статтею.

Зараз відомості по даному факту внесені до ЄРДР за статтею «Порушення при розробці, конструюванні, виготовленні або зберігання промислової продукції правил, що стосуються безпечного її використання, а також порушення під час проектування чи будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, особою, яка зобов'язана дотримуватися таких правил, якщо це створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого» Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що на столичній Шулявці у вівторок, 14 січня, прорвало трубу в новому житловому комплексі Campus.

Також нагадаємо, в Києві ввечері в понеділок, 13 січня, біля станції метро «Либідська» поруч з торговим центром Ocean Plaza прорвало трубу з окропом.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО