Прокуратура перекваліфікувала справу щодо прориву труби біля Осеаn Plaza

Читать на русском
Прокуратура міста Києва перекваліфікувала справу про прорив труби біля ТГЦ Осеаn Plaza на ч. 1 ст. 275.

Прокуратура міста Києва перекваліфікувала справу про прорив труби біля ТГЦ Осеаn Plaza на ч. 1 ст. 275.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва

Наразі відомості за цим фактом прокуратурою внесено до ЄРДР за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 Кримінального кодексу України (Порушення під час розроблення, конструювання, виготовлення чи зберігання промислової продукції правил, що стосуються безпечного її використання, а також порушення під час проектування чи будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, особою, яка зобов'язана дотримувати таких правил, якщо це створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого).

Працівниками Голосіївського управління ГУ НП в м. Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №1 проводяться слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин події.

Зазначимо, спочатку поліція кваліфікувала справу як умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, в Києві ввечері в понеділок, 13 січня, біля станції метро «Либідська» поруч із торговельним центром Ocean Plaza прорвало трубу з окропом.

Також повідомлялося, що через порив труби біля ТРЦ Ocean Plaza маршрутка провалилася під асфальт.

Причиною прориву труби стала фізична зношеність мережі.

У КМДА повідомили, що рішення про виплату компенсацій постраждалим через прорив труби біля ТРЦ Ocean Plaza в Києві буде ухвалюватися за кожним разом окремо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: