Кличко звільнив шістьох радників, серед них Олег Скрипка

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив шістьох радників, які працювали на громадських засадах.

Як сказано у розпорядженнях мера №932 та №934,Кличко звільнив лідера гурту «Воплі Відоплясова» Олега Скрипку, який обіймав посаду радника з питань культури з серпня 2014 року.

Також звільнили режисера та куратора проєкту Art United Us Гео Лерос, який працював радником з питань втілення культурно-мистецьких артпроєктів. Лерос наразі також є позаштатним радником президента Володимира Зеленського.

Серед решти звільнених радник з питань запобігання та виявлення корупції блогер і бізнесмен Карл Волох, радник з питань взаємодії з депутатським корпусом Київради Леся Дутка, радник з питань взаємодії з земляцтвами Микола Колесник та радник з питань житлово-комунального господарства Андрій Черевко.

Нагадаємо, Кабінет міністрів погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Зеленський поки не підписав указ про звільнення Кличка.

У відповідь Кличко позивається до Кабінету міністрів, прем’єр-міністра Олексія Гончарука й керівника Офісу президента Андрія Богдана через рішення про звільнення його з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО