Зеленський опублікував відео розмови з добровольцями в Золотому

Президент України Володимир Зеленський опублікував на сторінці в Facebook 20-хвилинне відео про поїздку в населений пункт Золоте в зоні розведення військ на Донбасі.

Серед іншого, в відео також показано спілкування на підвищених тонах між президентом і одним з добровольців. У ролику Зеленський говорить про те, що знає про наявність у тих, з ким він спілкується, зброї.

«Я ж не приїхав сюди з правоохоронними органами, не зайшов до дому, не влаштовав (обшук - прим. ред.), ми ж нормальні мужики», - сказав Зеленський.

Доброволець на ім'я Денис доводить, що у них немає зброї. «Її немає, де, покажіть, де у мене зброя?» - звертається він до президента, розводячи руками і показуючи на кишені.   «Ти хочеш, щоб я зайшов до хати і показав де? Я просто вам сказав, вивезіть зброю, пацани», - сказав Зеленський.

У титрах після ролика повідомляється, що, за інформацією МВС України, незаконну зброю, знайдену в розпорядженні противників розведення військ в Золотому, було вивезено з населеного пункту.

Нагадаємо, добровольці, з якими спілкувався Зеленський в Золотому Луганської області, знаходились в зоні операції Об'єднаних сил з зброєю нелегально. У прес-центрі ООС нагадали, що Зеленський, перебуваючи у населеному пункті Золоте, 26 жовтня поспілкувався з людьми у військовій формі. Ці люди перебували в приватному будинку і представилися добровольцями. Проте, повідомляють в ООС, вони не є представниками силових відомств або Збройних сил України, уповноважених перебувати і діяти в районі проведення операції Об'єднаних сил.

У ході перебування в Золотому Зеленський заявив, що Україна повинна шукати шляхи і працювати для завершення війни на Донбасі. За словами Зеленського, українці хочуть миру і всі готові до розведення сил.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО