Суд заарештував «хабар» підозрюваного ексначальника Служби автодоріг

Суд наклав арешт на 90 тисяч доларів, які передавали в якості неправомірної вигоди колишньому виконувачу обов'язків начальника Служби автомобільних доріг Миколаївської області Андрію Максименку.

Таке рішення 2 жовтня ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Володимир Воронько за результатами розгляду клопотання НАБУ і САП, повідомляє «Слово і Діло».

НАБУ і САП підозрюють Максименка у тому, що він виконуючи обов'язки начальника Служби автодоріг умисно одержав 19 серпня неправомірну вигоду у сумі 300 тисяч гривень і 11 вересня 90 тисяч доларів для себе. Вказані гроші він одержав за вчинення з використанням влади та службового становища дій, пов'язаних із виконанням САД у Миколаївській області договору, укладеного з ПП «Полтавабудцентр».

Під час його затримання та особистого догляду у Максименка виявили 90 тисяч доларів, які виявилися предметом неправомірної вигоди. Постановою детектива НАБУ гроші визнані речовими доказами і тому він просив суд накласти арешт на кошти. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, Максименка звільнили з посади заступника начальника Служби автодоріг Миколаївської області. Пізніше, суд взяв його під варту з альтернативою застави, який за підозрюваного внесли.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО