Олена Зеленська буде просувати проєкти з поліпшення харчування в школах

Дружина Президента Володимира Зеленського Олена має намір просувати проєкти по поліпшенню системи шкільного харчування.

Про це у вівторок, 8 жовтня, Зеленська розповіла, виступаючи на відкритті Конгресу педіатрів України, повідомляє пресслужба Президента.

«Олена Зеленська підкреслила, що як дружина президента планує особливо підтримувати і розвивати окремі напрями педіатрії і приділяти увагу здоров'ю майбутніх поколінь. Зокрема, вона повідомила, що просуватиме проєкти з поліпшення дитячого харчування та пропаганди здорового і збалансованого харчування в школах і дитячих садках», - йдеться в повідомленні.

Зеленська висловила надію, що педіатри приєднаються до популяризації серед батьків і пацієнтів ідеї здорового харчування для дітей.

«Минулого тижня у нас відбулася перша зустріч з представниками органів державної влади, які повинні приєднатися до дій заради змін в системі шкільного харчування, - міністрами, представниками профільного комітету Верховної ради з освіти, Держпродспоживслужби і експертами з дитячого харчування. Зустріч відбулася у форматі круглого столу, і ми зрозуміли, що ця тема дуже цікава для всіх», - сказала дружина президента.

Перша леді повідомила, що вже напрацьовано план дій, але не уточнила, в чому він полягає. Олена Зеленська розповіла, чим буде займатися в статусі першої леді.

Раніше також повідомлялося, що Зеленська ініціює проєкт з просування української мови.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО