Лисичанськ знову залишився без води

У центральній частині Лисичанська припинено водопостачання через аварію на магістральному водогоні в районі насосної станції Белогоровская. Також без води залишилися жителі району склозаводу Пролетар і міст-супутників Привілля і Новодружеська.

Про це повідомляє комунальне підприємство Лисичанськводоканал у понеділок, 1 жовтня.

«У зв'язку з поривом на магістральному водоводі Ду 600 мм у районі насосної станції Білогорівська припинено водопостачання для здійснення заходів щодо усунення прориву. Водопостачання буде відновлено після завершення ремонтних робіт і запуску насосних станцій», - йдеться в повідомленні.

Водночас станом на 2 жовтня анонсовано обмеження у водопостачанні району заводу Гумово-технічних виробів через планове знезараження резервуарів питної води рідким хлором на водопровідній насосній станції Лисичанськводоканалу.

Нагадаємо, що в нинішньому році водоканал у Лисичанську неодноразово відключали від електропостачання за мільйонні борги перед енергетиками. Востаннє це сталося 29 серпня.

Нагадаємо, 9 липня було відновлено електропостачання кількох об'єктів компанії «Вода Донбасу». До цього об'єкти були відключені ПАТ «ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля» на вимогу ДПЗД «Укрінтеренерго» у зв'язку із заборгованістю за спожиту електроенергію.

Раніше президент Володимир Зеленський раніше заявив про необхідність на законодавчому рівні не допустити відключення води на Донбасі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО