У Луганській області оголосили про масове відключення води

Читать на русском
Жителі Лисичанська, Новодружеська та Привілля можуть залишитися без води через заборгованість.

Жителів Луганської області попередили про відключення від водопостачання.

Про це повідомляється на сайті міськради Лисичанська, передає Слово і Діло.

Водопостачання можуть відключити в містах Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля через борги перед «Лисичанськводоканалом». Зазначено, що дебіторська заборгованість на 1 серпня становить 77,4 млн гривень, у тому числі заборгованість населення - понад 69 млн гривень.

«Отримано повідомлення від ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» про повне відключення з 9.00 30 серпня від постачання електроенергії об'єктів ЛКСП «Лисичанськводоканал», у зв'язку з порушенням договору щодо розрахунків за спожиту електроенергію ЛКСП «Лисичанськводоканал». Просимо зробити необхідний запас води», - йдеться в повідомленні.

При цьому міська влада обіцяє організувати підвіз води силами управління ДСНС для соціальної сфери і населення згідно графіків.

Нагадаємо, 9 липня було відновлено електропостачання кількох об'єктів компанії «Вода Донбасу». До цього об'єкти були відключені ПАТ «ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля» на вимогу ДПЗД «Укрінтеренерго» у зв'язку із заборгованістю за спожиту електроенергію.

Раніше президент Володимир Зеленський раніше заявив про необхідність на законодавчому рівні не допустити відключення води на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: