У «Слузі народу» розповіли, коли змінять регламент ВР

Перший заступник керівника фракції партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко розповів, що ВР може отримати новий регламент до листопада.

«Зараз робоча група готує проєкт нового регламенту і, відповідно, за процедурою він буде ухвалюватися… Фактично середина жовтня – кінець жовтня ми можемо вийти на новий регламент, за яким будемо далі працювати», - сказав він журналістам у парламенті.

Корнієнко додав, що треба певний час, щоб за старою процедурою затвердити новий регламент, в якому будуть нові процедури.

За його словами, зміни у новому регламенті стосуватимуться зменшення процедур, які ускладнюють ухвалення законів чи становлять перепони в ухваленні (як внесення поправок з голосу).

Нагадаємо, перший віце-спікер Руслан Стефанчук заявив, що чинний регламент парламенту — це тромб для будь-яких питань, а розробка нового регламенту — це головне завдання для нової ВР.

Раніше стало відомо, що Верховна рада повинна перейти на нову систему голосування Рада-4 після зимових канікул. Вона реагуватиме на відбитки пальців.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО