Рябошапка обіцяє щотижня садити чиновників

Новопризначений генпрокурор Руслан Рябошапка заявляє про наміри щотижня залучати до відповідальності високопоставлених чиновників.

Про це він сказав в п'ятницю, 30 серпня, після свого представлення на посаді голови відомства, повідомляє «Слово і Діло».

«Я своїм завданням бачу зробити цю систему ще більш потужною, зробити все ж таки прокуратуру дійсно органом, який координуватиме всі правоохоронні органи і ставити перед ними завдання в сфері боротьби зі злочинністю і контролювати виконання цих завдань, причому жорстко», - сказав Рябошапка.

«Ми не хочемо крові буквально, але в сенсі правовому ми хочемо крові. Щотижня хтось має бути притягнутий до відповідальності із високопоставлених чиновників. Якнайбільше активів, грошей, які були вкрадені у цієї країни та у наших людей, мають бути знайдені і повернені країні. Власне, це й буде нашим основним пріоритетом на найближчі роки», - додав генпрокурор.

На церемонії представлення були присутні керівник Офісу президента Андрій Богдан і колишній генпрокурор Юрій Луценко, який, у свою чергу, подякував колегам за роботу і побажав Рябошапці успіхів у його подальшій роботі.

Раніше Рябошапка розповів про плани щодо перезавантаження прокуратури.

Також нагадаємо, Рябошапка прокоментував призначення генпрокурором.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО