Зведення ООС: бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню

Незаконні збройні формування 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

«29 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було», - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник зробив 10 обстрілів позицій Об'єднаних сил поблизу з Мар'їнкою - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, тричі біля Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Новогнатівки - зі станкового протитанкового гранатомета, двічі навколо Гнутового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Лебединського - з ручних протитанкових гранатометів, поруч із Талаківкою - зі стрілецької зброї, близько Павлополя - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник зробив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил. Зокрема, двічі неподалік Південного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Зайцевого - з озброєння БМП і стрілецької зброї, тричі біля Луганського - з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Новолуганського - з автоматичного гранатомета , великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Водяного - зі стрілецької зброї», - додали в штабі.

Раніше ОБСЄ констатувала зрив початку ремонту моста в Станиці Луганській.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО