Українців привітали з Днем Незалежності королева Єлизавета, Трамп і Макрон

З нагоди Дня Незалежності України президента Володимира Зеленського привітали лідери країн світу.

Як пише «Слово і Діло», у прес-служба Офісу президента оприлюднили вітання президента США Дональда Трампа, королеви Британії Єлизавети Другої та президента Франції Емманюеля Макрона.

У президента також зазначили, що його привітала «низка інших лідерів країн світу».

Вітання Трампа: «Протягом наступного року Сполучені Штати Америки працюватимуть у партнерстві з владою та народом України заради просування реформ…Українська нація має втілити свій величезний потенціал, і Сполучені Штати пишаються тим, що є партнером і підтримують Україну на цьому шляху змін».

Вітання королеви Єлизавети Другої: «З великою радістю надсилаю Вашій Високоповажності свої привітання з нагоди Вашого національного свята, разом з найкращими побажаннями щастя та процвітання народу України у прийдешні роки».

Вітання Макрона: «Я вітаю Вашу ініціативність та рішучість, спрямовані на швидке отримання конкретного прогресу на користь населення, яке потерпає внаслідок конфлікту. Я переконаний, що чим швидше Україна проведе амбітні реформи, зокрема у сфері боротьби з корупцією, та створить сприятливі умови для реалізації свого виняткового економічного потенціалу, тим швидше в Україну повернеться мир».

Нагадаємо, британські політики на чолі з прем'єром Борисом Джонсоном записали відео, в якому привітали Україну.

Раніше стали відомі подробиці урочистостей до Дня Незалежності.

Як відомо, День Незалежності цього року пройде в новому форматі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО