Зеленський просить Авакова звільнити керівництво поліції Житомирської області

Президент України Володимир Зеленський просить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити керівництво поліції Житомирської області.

Про це президент заявив під час робочого візиту в Житомирську область, передає «Слово і Діло».

Зокрема, Зеленський просить звільнити голову житомирської обласної поліції В'ячеслава Печененко і керівників двох райвідділів.

«Хто такий «Пірат» Віктор Олійник? Є якісь кримінальні справи щодо цієї людини? Я не буду зараз називати всі прізвища, я думаю, ці люди зараз нас слухають: кращий варіант, щоб вони збирали свої речі і змінили країну свого проживання, це буде для них м'який варіант. Керівників райвідділків поліції Олевського та Овруцького району я вас дуже прошу звільнити (звертаючись до голови Нацполіції Сергія Князева, - ред.)», - сказав Зеленський.

Відзначимо, що Зеленський запропонував звільнитися і начальнику ГУНП В'ячеславу Печененку після його доповіді про результати боротьби з незаконним видобутком бурштину.

«Я вам дуже рекомендую залишити свою посаду. Буду говорити з паном Аваковим і паном Князєвим. Може, ви нормальна людина і в схемі не були, але ви не можете зробити нічого з «бурштиновими піратами» Житомирської області», - сказав президент.

Нагадаємо, Зеленський 12 серпня анонсував звільнення начальника Служби безпеки України в Житомирській області.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО