Зеленський затвердив порядок проведення огляду розвідувальних органів

Президент Володимир Зеленський затвердив порядок проведення огляду розвідувальних органів України.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на сайті президента.

Крім того, контроль за виконанням цього указу покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Данилюка.

«Затвердити порядок проведення огляду розвідувальних органів України (додаються, для службового користування)», - йдеться в повідомленні.

Зеленський затвердив порядок проведення огляду розвідувальних органів

Нагадаємо, 16 травня п'ятий президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про організацію планування в оборонці.

Указ передбачає огляди в різних сферах, у тому числі з використанням можливостей спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи високого рівня та Консультативної місії Євросоюзу з питань реформування сектору цивільної безпеки.

Як повідомлялося, до указу президента додавалося рішення РНБО, відповідно до якого належить провести наступні огляди: оборонний; огляд громадської безпеки і захисту; огляд стану кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури, державних інформаційних ресурсів та інформації, вимога щодо захисту яких встановлено законом; огляд загальнодержавної системи боротьби з тероризмом; огляд розвідувальних органів України

Зазначимо, Володимир Зеленський вніс зміни до положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО