Разумков проголосував і прокоментував чутки про те, що стане спікером

Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков не виключив, що він може зайняти пост спікера Верховної Ради.

Про це пише Слово і Діло.

На прохання журналістів прокоментувати прогнози про те, що він стане спікером парламенту, Разумков відповів: «Все можливо, але про це ще рано говорити».

За його словами, три місяці тому в країні почалися зміни і зараз проходить «третій тур виборів».

Разумков зазначив, що президент Володимир Зеленський розумів, що буде важко, але не очікував такої байдужості до виконання своїх обов'язків з боку парламенту, тому прийшло розуміння необхідності глобальних змін.

Він додав, що національна економіка не відчула потрясінь від того, що проходять дострокові вибори і таку позицію підтримують міжнародні партнери.

«15 вересня має відбутися вносити новий бюджет на наступний рік і логічно, якщо його буде формувати новий парламент», - сказав Разумков.

Додамо, на виборах-2019 за місця у Верховній Раді IX скликання на 199 одномандатних виборчих (мажоритарних) округах поборються 3220 кандидатів: 1404 представляють 58 політичних партій і блоків, ще 1680 – самовисуванці.

Як змінювалися прогнози соціологів щодо партій, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради, – за посиланням.

Нагадаємо, з програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО