Порошенко представив кандидатів від ЄС у мажоритарних округах Івано-Франківської області

Команда партії «Європейська солідарність» (ЄС) має найкращих кандидатів з-поміж усіх політичних команд України.

Як пише «Слово і Діло», про це лідер партії Петро Порошенко заявив в Івано-Франківську під час представлення кандидатів від партії у мажоритарних округах області, повідомляє прес-служба політсили.

Він додав, що всі проєвропейські виборці повинні об’єднатися навколо захисту надбань останніх років і підтримати найпотужнішу політичну силу, яка точно знає, як досягти членства у ЄС та НАТО – партію «Європейська солідарність».

Голова партії представив кандидатів в одномандатних виборчих округах. У 83 окрузі від партії йде Олексій Петечел, науковець, кандидат юридичних наук, викладач Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, член виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

У 84 окрузі «Європейську солідарність» представляє народний депутат Михайло Довбенко. У 86 окрузі йде Остап Дзеса, голова фракції «Солідарності» в обласній раді. У 87 окрузі партію репрезентує Юрій Голіней, депутат обласної ради.

Порошенко зазначив, що три з чотирьох кандидатів в округах Івано-Франківської області від партії ЄС – це представники місцевого самоврядування, адже партія суттєво оновила кадровий склад і робить ставку зокрема й на лідерів місцевих громад.

Нагадаємо, директор Інтституту національної пам’яті Володимир В’ятрович балотуватиметься до Верховної Ради за списком партії Петра Порошенка «Європейська солідарність».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО