Група молодих людей штурмувала Львівську мерію – відео

Львівську міську раду штурмом захопила група спортивних молодих людей, які назвали себе представниками організацій «Національний корпус», «Розвиток громади» та «Український союз учасників АТО».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Zaxid.net.

За інформацією видання, кілька десятків протестувальників близько 10:40 прийшли під стіни львівської Ратуші. До протестувальників вийшли керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич та директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Однак протестувальники відмовилися спілкуватися з представниками мерії на вулиці й почали вимагати впустити їх до великої сесійної зали й покликати заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака. Коли протестувальникам відмовили у вимогах, вони почали виламувати двері ратуші.

За кілька хвилин їм вдалося виламати двері. Вони розділилися на кілька груп і попрямували до кабінетів міського голови Андрія Садового, заступниці міського голови з гуманітарних питань Галини Слічної та заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака.

У патрульній поліції Львівської області в коментарі ТСН.uа повідомили, що ситуация стабілізувалася, постраждалих немає.

«На місці працює слідчо-оперативна група Галицького району. Поки ситуація під контролем, лише пошкоджене деяке майно, люди не постраждали», – сказали там.

Хто організатори штурму та якою була його мета, невідомо.

Нагадаємо, Садовий заявив, що його хочуть усунути з посади мера Львова.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО