Суд продовжив домашній арешт екс-директору Укртелефільму

Суд продовжив нічний домашній арешт колишньому генеральному директору державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» Віктору Підлісному до 6 травня.

Таке рішення 5 квітня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ада Педенко за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, екс-гендиректора Укртелефільму відправили під цілодобовий домашній арешт. Йому повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем у наслідок чого Укртелефільму нанесли шкоди на понад 68 мільйонів гривень.

У зв'язку з цим прокурор САП просив продовжити запобіжний захід, оскільки досудове слідство триває, а ризики перешкоджання розслідуванню не зменшилися. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнила.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру трьом особам, у тому числі Підлісному. За версією слідства, Укртелефільм передав ТОВ «Лодокс» майнові права на 24 квартири загальною площею 2704 кв. м, 7 нежитлових приміщень і 36 паркомісць у Києві лише за 14,5 млн грн. Втім, за інформацією від бухгалтерії Укртелефільму, вказані майнові права на квартири і 7 нежитлових приміщень оцінені в майже 42,5 млн грн, і це без 36 паркомісць.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО