Зведення штабу ООС 15 квітня: 10 обстрілів, втрат немає

За минулу добу, 14 квітня, бойовики незаконних збройних формувань 10 разів порушили режим припинення вогню, при цьому один раз застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомили в прес-центрі штабу Операції Об'єднаних сил, передає «Слово і Діло» вранці в понеділок, 15 квітня.

«Ворог обстрілював наших захисників з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики п'ять разів обстріляли позиції ООС: із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - двічі в районі Водяного; з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Невельського; з автоматичних станкових гранатометів - поблизу Широкино; зі станкових протитанкових гранатометів - в околицях Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» НЗФ п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: із мінометів калібру 82-мм, - поблизу Золоте-4; з протитанкових ракетних комплексів - поблизу Кримського; двічі із автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Новотошківського; із автоматичних станкових гранатометів - в районі Новолуганського.

У зведенні відзначено, що жоден обстріл бойовиків не залишився без адекватної відповіді сил ООС. За даними української розвідки, 14 квітня четверо бойовиків було знищено, троє - поранені.

«З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксовано», - підкреслили в штабі ООС.

При цьому в зведенні станом на 18.00 неділі, 14 квітня, повідомлялося про поранення українського військовослужбовця.

як раніше повідомлялося, на Донбасі бойовики обстріляли з «Градів» село.

Також нагадаємо, 14 квітня Червоний Хрест відправив гуманітарку на Донбас.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО