Дебати на «Олімпійському» – трансляція

Сьогодні, 14 квітня, на НСК «Олімпійський» прибув п'ятий президента України і кандидат на другий президентський термін Петро Порошенко.

Візит президента на НСК пов'язаний з передвиборними дебатами з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Дебати стали монологом президента, оскільки про дату їх проведення кандидати так і не домовилися, пише «Слово і Діло».

На дебатах Петра Порошенка і Володимира Зеленського на НСК Олімпійський останнього чекатимуть до 15:00. Про це заявив чинний президент Петро Порошенко.

Він зазначив, що на сьогодні за 45 хвилин з будь-якої точки Києва можна дістатися до стадіону.

«Домовимося про те, що до 15:00 ми чекаємо пана Зеленського. Володимир Олександрович, я переконаний, що ви нас зараз дивітеся. Ви, я сподіваюся, вже повернулися із Парижа, відпочили й з новими силами готові до дебатів», - заявив Порошенко.

Раніше в штабі Порошенка заявили, що президент проведе дебати 14 квітня на стадіоні, а також 19 в студії Громадського. Зеленський раніше оголосив, що його дебати відбудуться на Олімпійському 19 квітня. У Порошенка також повідомили, що 19 квітня він прийде на Олімпійський, якщо час дебатів не співпадатиме з ефіром на Громадському.

Нагадаємо, що проведення передвиборних дебатів передбачено виборчим законодавством. Відповідно до закону, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем ​​виборів. Офіційні дебати повинні відбуватися в студії суспільного мовника в строго зазначений час.

Також формат дебатів можливий як частина передвиборчої агітації.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО