Прикордонникам приходять фейкові SMS про «третій Майдан»

Українські прикордонники отримують повідомлення від невідомих адресантів із попередженнями про «Майдан 3.0» та спецназівців США, які прилетіли в Україну.

Про це в понеділок, 25 березня, на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, пише «Слово і Діло».

За його словами, в повідомленнях йдеться про нібито таємне прибуття до Києва «американського спецназу», що питання «Майдану 3.0» вже вирішене і не має сенсу служити так як «за вас все вже вирішили».

«Наближення президентських виборів як ніде більше відчувається в інформаційному полі. Споглядаючи на ці процеси, можна зробити два висновки: по-перше, що ставка на виборах дуже висока й це - без перебільшення, наша державність. А по-друге, для багатьох кандидатів і їхніх кураторів мета виправдовує засоби. Бо як інакше можна пояснити ту кількість бруду і маніпулятивних технологій, які зараз використовуються на повну потужність? Дуже часто в таких діях вбачаються інтереси третьої сторони», - пише Слободян.

У Державній прикордонній службі заявили, що американський спецназ або будь-який інший не прибував до України. Все, що було написано в повідомленнях - це фейк. Прикордонники в разі отримання таких повідомлень радять звертатися до поліції.

Нагадаємо, прикордонники на період проведення виборів президента України посилять заходи безпеки на адміністративному кордоні з анексоваим Кримом.

Раніше прикордонники розповіли про ситуацію в пунктах пропуску на Донбасі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО