Мітинг «Нацкорпусу» в Києві: учасники вирушили до АП

У Києві на Майдані Незалежності декілька тисяч прихильників партії «Національний корпус» вимагали притягнути до відповідальності екс-першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського, його сина Ігоря та інших фігурантів так званої «справи про розкрадання в ДК «Укроборонпром».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські Новини».

Згідно з повідомленням, акція розпочалася близько 12:35. На неї зібралося близько 2 тис. осіб.

Зі сцени, зокрема, звучали заклики арештувати рахунки і майно сім'ї Гладковських, а також інших учасників схеми по розкраданнях у дежконцерні «Укроборонпром» - Віталія Жукова, Андрія Рогози, керівництва концерну і т.д.

Їх самих учасники мітингу вимагали покарати максимальними термінами позбавлення волі. Крім того, люди виступали за щотижневий звіт генерального прокурора Юрія Луценка у даній справі.

За словами спікера «Нацкорпусу» Олександра Алфьорова, такі акції проходитимуть до тих пір, поки вимоги мітингувальників не будуть почуті. Після мітингу люди вирушили до будівлі Адміністрації президента. Їх супроводжували поліцейські. Поки що порушення зафіксовані не були.

Раніше в ГУ НП в м.Києві повідомили, що в столиці запланована акція, участь в якій, за словами організаторів, візьме 10 тис. осіб. За порядком на ній стежили 1,5 тис. поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України. У зв'язку із проведенням заходів рух транспорту в центрі Києва обмежено.

Нагадаємо,

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО