У Полтаві «Нацкорпус» кидав у поліцію свинок: є постраждалі

Читать на русском
Група молодих людей намагалася спровокувати конфлікт із працівниками поліції, які несли службу з охорони публічної безпеки.

У центрі Полтави під час візиту президента Петра Порошенка представники Нацкорпусу і Нацдружин кидали в поліцейських м'які іграшки у вигляді свинок, їх затримала поліція.

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавщини, пише «Слово і Діло».

Вказано, що близько 14:00 у центрі міста «група молодих людей намагалася спровокувати конфлікт із працівниками поліції, які несли службу з охорони публічної безпеки й порядку на площі біля театру М.В. Гоголя».

Зазначається, що внаслідок провокації постраждала одна цивільна людина.

«З метою недопущення загострення ситуації, поліція припинила протиправну діяльність молодих людей. Наразі встановлюються їх особи та з’ясовуються всі обставини такої поведінки», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у Києві в ході мітингу «Нацкорпуса» більше тисячі учасників прийшли під Адміністрацію президента з вимогою заарештувати колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського (Свинарчука) і інших фігурантів скандалу довкола розкрадань в «Укроборонпромі».

Як раніше заявили в поліції, порядок в центрі Києва охороняють близько тисячі поліцейських і бійців Національної гвардії.

Додамо, політична партія «Національний корпус» заявила, що має намір продовжувати акції протесту, поки винні в розкраданні оборонної сфери не будуть покарані.

Нагадаємо, 9 березня активісти «Національного корпусу» і «Нацдружин» намагалися прорватися до Петра Порошенка під час його виступу в Черкасах. В результаті зіткнення активістів «Національного корпусу» з правоохоронцями в Черкасах постраждали 15 поліцейських.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: