У Кривому Розі побили поліцейських – ДБР

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за фактом приховування умисного заподіяння тілесних ушкоджень працівникам поліції під час несення ними служби.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні ДБР.

Зазначається, що справа відкрита за приховування тяжкого злочину службовими особами Криворізького відділу поліції ГУ НП у Дніпропетровській області (ч.1 ст. 396 Кримінального кодексу України) після публікацій у ЗМІ.

«Так, ЗМІ поширили інформацію про те, що 16 березня в одному з розважальних закладів Кривого Рогу група осіб здійснила напад на озброєних працівників поліції охорони під час виконання службових обов`язків. Вказані події також зафіксовані на камерах відеоспостереження», - йдеться у повідомленні.

У ДБР додали, що у публікаціях вказувалося, що керівництвом поліції Кривого Рогу не було ініційоване розслідування цієї ситуації, а вказані події кваліфікувались як дрібне хуліганство.

Повідомляється, що слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань в ході досудового розслідування дадуть оцінку діям керівництва поліції Кривого Рогу.

Нагадаємо, підрозділи МВС з 21 березня переходять на посилений режим несення служби.

Загалом до забезпечення безпеки виборчого процесу буде залучено понад 134 тисячі правоохоронців.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО