Я впевнений в своїй перемозі на виборах – Порошенко

Кандидат в президенти України, чинний глава держави Петро Порошенко впевнений у своїй перемозі на майбутніх президентських виборах і обіцяє, що вибори пройдуть за європейськими стандартами.

Про це сказав Порошенко на зустрічі з виборцями «Ми йдемо своїм шляхом» на Михайлівській площі в центрі Києва в неділю, 17 березня, пише «Слово і Діло».

«Перемога незмінно буде за нами, і це буде чесна перемога», - повідомив глава держави.

Він підкреслив, що майбутні вибори будуть «повністю відповідати європейським стандартам виборчої кампанії». Порошенко також розцінює, як загрозу проведення виборів в країні спроби організації вуличних заворушень у місцях зустрічей виборців ыз кандидатами в президенти.

«Кампанію спілкування з виборцями дуже намагаються перевести в формат вуличних заворушень. Це вже навіть не брудна політична технологія. Це спроба поставити під загрозу сам факт проведення виборів, зірвати їх. І, слухайте, - це точно не український сценарій! Обов'язок української влади цього сценарію ні в якому разі не допустити», - сказав він.

За словами президента, автори, замовники, спонсори та виконавці цього сценарію «всіма правдами і неправдами провокують нас на застосування грубої фізичної сили».

«Але тому ми й сильні, що ми не будемо давати їм такого подарунку. Наша відповідь - це наше із вами багатотисячне протистояння, боротьба за державу, збори справжніх українських патріотів», - зазначив Порошенко.

Президент також обіцяє, що в разі його обрання президентом свою нову каденцію почне із поновлення військової ракетної програми.

Раніше повідомлялося, що в центрі Києві зібралося кілька тисяч осіб. Пов'язано це було з виступом Порошенка. В результаті в центрі Києва сталися сутички. Побилися прихильники і противники президента.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО