Зведення ООС: «весняне перемир'я» на Донбасі та нові обстріли

Минулої доби російські окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню, два рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Противник обстрілював позиції українських військ із мінометів калібрів 120 та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог стріляв з мінометів калібру 120 мм у районі населеного пункту Лебединське.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив два обстріли підрозділів українських військ з мінометів калібру 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів – у районі міста Попасна, а зі стрілецької зброї – у межах ділянки розведення сторін поблизу селища міського типу Станиця Луганська.

Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає.

Станом на 7:00 10 березня обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

Нагадаємо, з опівночі 8 березня на Донбасі розпочала діяти угода про режим тиші, що було узгоджено підгрупою з безпеки Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України.

У перший же день бойовики зірвали «весняне перемир'я» на Донбасі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО