Аваков заявив, що проти нього готуються провокації

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що проти нього готується ряд провокацій для того, щоб дискредитувати роботу поліції під час виборів-2019.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення в Facebook Авакова в п'ятницю, 22 лютого.

Голова МВС розповів, що за «сценарієм» на його рахунку в Україні або Італії з незрозумілих джерел повинна «впасти» значна сума грошей в іноземній валюті - нібито за «оплату послуг МВС по прикриттю фальсифікації і підкупу виборців на користь певного кандидата». Він також зазначив, що гроші можуть бути російського походження.

«Коли такого роду провокації виходять від країни-агресора, я розумію. Але коли такі інтриги плетуться проти тебе у власній країні - це прийняти непросто. Однак, я припускав, що щось подібне може трапитися. І намагався бути до цього готовий. І готовий», - написав Аваков.

Також він підкреслив, що не піде на компроміси і не укладатиме таємних домовленостей ні з одним з кандидатів в президенти.

«На 54-й день виборчої кампанії в МВС до Національної поліції надійшло 1741 повідомлення про порушення. Всі без винятку отримали реакцію від правоохоронців. 77 кримінальних провадження, 401 адміністративний протокол. Статистика по фігурантам звернень така: БПП - 420, Батьківщина - 337, Самопоміч - 159, громадянських позиція - 124, Радикальна партія - 117», - додав Аваков.

Раніше СБУ оприлюднила розцінки сепаратистів на провокації в Україні.

Також нагадаємо, Аваков звинуватив штаби кандидатів в дестабілізації ситуації в країні.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО