Інспектора прикордонної служби спіймали на хабарі

Співробітники СБУ спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Полтаві, за сприяння підрозділу внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби та під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону викрили в отриманні хабара військовослужбовця Харківського прикордонного загону.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу СБУ.

«Оперативники спецслужби задокументували, що інспектор відділу прикордонної служби вимагав у жителя Харківської області вісімсот доларів за невжиття заходів правового реагування при переправленні їм через кордон України на територію РФ підакцизних товарів поза прикордонно-митного контролю», - повідомляє прес-центр СБУ.

Під час обшуку за місцем проживання прикордонника правоохоронці вилучили частину грошей, отриманих від протиправної діяльності. Інспектору оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу і підготовку клопотання про відсторонення від посади.

Нагадаємо, в Києві на хабарі попався чиновник банку.

Також відзначимо, в Запорізькій області затримали на хабарі військового комісара.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО