Полторак звільнив 10 офіцерів за неосвоєння коштів

Міністр оборони України Степан Полторак ухвалив рішення про звільнення двох начальників Територіальних квартирно-експлуатаційних управлінь.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 11 січня, повідомив радник глави Міноборони Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, звільнення стало наслідком невиконання наказів.

«За невиконання наказів міністра оборони злетіли з посад і звільнені із ЗСУ два (з чотирьох) начальників Територіальних квартирно-експлуатаційних управлінь. Понижені у званнях, зняті з посад (з переведенням на нижчі посади) ще з десяток офіцерів», - написав Бірюков.

У коментарях до свого повідомлення він пояснив, що звільнення відбулися після неосвоєння коштів, виділених на житло для військових.

Бірюков також зазначив, що це не перше звільнення. Раніше в Одесі були звільнені двоє «тиловиків», ще один - на сході країни, а в жовтні позбувся посади начальник Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління.

Раніше повідомлялося, що Міністерству оборони передана в управління вилучена раніше земельна ділянка Тарутинського загальновійськового полігону в Одеській області.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО