Генпрокурор розповів, коли завершать розслідування вбивства Гонгадзе

Розслідування вбивства журналіста Георгі Гонгадзе може бути завершене через місяць, якщо слідство отримає оригінали плівок Мельниченка.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі «5 каналу» в програмі «Рандеву».

«Можна все завершити за місяць, якщо Мельниченко привезе в Україну запис і оригінальний записуючий пристрій. Від чого він відмовляється з 2004 року. Чого відмовляється? Запитайте у Миколи Мельниченка», - відповів Луценко на питання, хто замовив вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Як відомо, Георгій Гонгадзе зник у Києві 16 вересня 2000 року. У листопаді того ж року в лісі Київської області знайшли обезголовлене тіло, яке, за висновками експертів, могло належати журналісту. У 2009 році у Київській області знайшли останки черепа нібито Гонгадзе.

Поховали убитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві.

29 січня 2013 року Печерський райсуд Києва засудив екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача до довічного позбавлення волі, визнавши його винним у вбивстві Георгія Гонгадзе.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО