Стало відомо, скількох громадян РФ не пустили прикордонники після запровадження воєнного стану

Прикордонники Східного регіонального управління, до зони відповідальності яких належать Харківська, Сумська та Луганська області, починаючи з 27 листопада не пустили на територію України 218 громадян Російської Федерації.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив начальник управління Андрій Ігнатьєв.

«Перетнули державний кордон 6213 громадян Росії. Було не пропущено 218», – сказав Ігнатьєв на брифінгу в понеділок, 3 грудня.

Він повідомив також, що наразі на пункті пропуску «Гоптівка» (Харківська обл.) спостерігається уповільнений рух вантажних транспортних засобів на виїзд з України.

«У пункті пропуску «Гоптівка» перебувають близько 60 вантажних автомобілів, які російська сторона повільно пропускає», – розповів Ігнатьєв.

Нагадаємо, закон про воєнний стан набув чинності 28 листопада. Він затверджує президентський указ про запровадження воєнного стану на 30 діб у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, а також Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях і внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

Також повідомлялося, що в Україні посилені повноваження Служби безпеки України, ЗСУ, підрозділи ООС, Держприкордонслужба приведені в повну боєготовність. Раніше Петро Порошенко заявив, що оборонно-промисловий комплекс України переведений на особливий режим роботи.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО