Ресторан у столичному Будинку профспілок тимчасово закрили – соцмережі

Ресторан KFC в Будинку профспілок на Майдані Незалежності в Києві тимчасово закрився в четвер увечері, 22 листопада.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Іван Оберемко, передає «Слово і Діло».

«Після невеликої бійки з охороною, вийшов адвокат фастфуду KFC і оголосив, що сьогодні заклад закривається. Вимагаємо, щоб назавжди закрився. Він пішов комусь дзвонити», – написав Оберемко.

Своєю чергою українське PR-агентство Mainstream повідомило про розірвання контракту з компанією Yum! Brands, офіційним представником KFC в Україні.

«Незважаючи на всі прописані нами ризики та попередження, пов'язані з відкриттям ресторану в Будинку профспілок, вони не були почуті офісом KFC. А та комунікація, на якій наполягає клієнт, суперечить етичним стандартам і цінностям нашої компанії. У зв'язку з цим ми припиняємо співпрацю з компанією YUM! Brands», – йдеться у повідомленні PR-компанії.

Як повідомлялося, днями у Києві у Будинку профспілок, де під час Революції Гідності загинули люди, розпочав роботу ресторан швидкого харчування мережі KFC. Це викликало обурення у членів праворадикальної організації С14 і вони відповіли протестом під Будинком профспілок - палили димові шашки, розписали фасад закладу. Поки не втрутилася поліція.

Всього поліцією було затримано шість осіб, але на ранок їх відпустили, пообіцявши, що незабаром нададуть правову кваліфікацію всіх подій.

Після того, як стало відомо про відкриття фаст-фуду KFC в Будинку профспілок, користувачі Facebook обвалили рейтинг сторінки KFC до одиниці, після чого можливість ставити оцінки на сторінці закрили. Зокрема, люди обурені тим, що в будівлі, де живцем горіли люди відкрили ресторан, що спеціалізується на смажених курчатах.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО