«Національний корпус» назвав ім'я свого кандидата в президенти

«Національний корпус» не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в заяві «Нацкорпусу» в Facebook.

Також йдеться, що рішення про підтримку Кошулинського «націоналістичним рухом» було ухвалене кулуарно, без широкого обговорення.

«Сьогодні Україні потрібні нові лідери, потрібен живий і сучасний націоналізм, головна мета якого – захист своєї країни та кожного українця. Прикладом такого лідера, справжнього захисника своєї країни, є очільник «Національного корпусу» Андрій Білецький. На початку «русской весны» він захистив український Харків, під його керівництвом був звільнений Маріуполь. Саме Білецький створив полк «Азов», який став одним із найбоєздатніших у країні підрозділів, а згодом заснував «Національний корпус» – партію, навколо якої об’єдналися ветерани російсько-української війни та молодь, яка прагне змінити країну», – йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок не висуватиме свою кандидатуру на виборах президента.

Натомість низка націоналістичних організацій завила, що висуне одного кандидата на виборах у президенти України.

Нагадаємо, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Початок передвиборчої кампанії – 30 грудня 2018 року. Висування кандидатів розпочнеться з 31 грудня 2018 року й триватиме до 4 лютого 2019 року. Завершення реєстрації кандидатів у президенти 9 лютого 2019 року.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО