САП повідомила Продану про підозру (доповнено)

Спеціалізована антикорупційна прокуратура склала і підписала письмове повідомлення про підозру колишньому голові Державної фіскальної служби Мирославу Продану.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба САП.

Нагадаємо, вчора, 15 листопада, колишній виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби України не з’явився на виклики до САП.

«Прокурорами двічі у встановленому законом порядку на 8 та 15 листопада 2018 року особа викликалася до САП, однак, на виклики чиновник не з’явився та до теперішнього часу не надав будь-яких підтверджувальних документів щодо поважності причин неявки. Оприлюднені в соціальній мережі заяви про перебування закордоном на лікуванні не знайшли свого підтвердження в передбачений кримінальним процесуальним законом спосіб», – ідеться в повідомленні.

Також стало відомо, що прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури складене та підписане письмове повідомлення про підозру у скоєнні злочину Мирославу Продану.

Нагадаємо, 5 вересня Кабінет міністрів звільнив виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана за власною заявою.

Продан пішов у відставку, щоб не було конфлікту інтересів, оскільки Кабмін планує провести конкурс на посаду голови Фіскальної служби, й Продан збирається брати в ньому участь.

Як повідомлялося, 16 липня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ розкрила «стійке ієрархічне об’єднання» в лавах ДФС і оголосила про підозру начальнику Вінницької ДФС Осмоловському.

Він також додав, що прокуратура розслідує порушення, вчинені Мирославом Проданом на посаді в. о. голови ДФС.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО