Павловський підтвердив знайомство з організатором замаху на Гандзюк

Колишній помічник народного депутата Миколи Паламарчука Ігор Павловський визнав, що знайомий із Сергієм Торбіним, якого офіційне слідство вважає організатором нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк. Однак, спростував участь у нападі.

Про це він заявив в ефірі Громадського, пише «Слово і Діло».

Він сказав, що познайомився з учасником бойових дій на Донбасі Торбіним під час волонтерської діяльності: «Я їм допомагав на фронті - продуктами, соляркою, медикаментами».

Крім того, за словами Павловського, він зустрічав Торбіна на різних дитячих змаганнях і знав його з «позитивного боку». У той же час Павловський спростував інформацію про причетність до нападу на Гандзюк, зазначивши, що навіть не знав активістку.

«Якби я був причетний, то, я думаю, з вами б уже не говорив», - сказав він, додавши, що давав свідчення поліції про Торбіна.

Нагадаємо, що за інформацією активістів, помічник депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука Ігор Павловський є можливим посередником між замовником і організаторами вбивства Катерини Гандзюк. Після оприлюднення цієї інформації Микола Паламарчук звільнив Ігоря Павловського.

Також відзначимо, що в Херсоні в середу, 7 листопада, близько 12:00 декілька людей в балаклавах закидали коктейлями Молотова будинок Ігоря Павловського.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО